Display & Packaging

Displays

Displays

Onze displays presenteren jouw producten op een aantrekkelijke en opvallende manier, waardoor ze de aandacht trekken van potentiële klanten. Met strategisch geplaatste displays bereik je maximale zichtbaarheid voor jouw product!

Bovendien versterken onze displays jouw merknaam en vergroten ze de herkenbaarheid. Ze creëren een positieve winkelervaring en bevorderen de verkoop van je producten!

Ontdek vandaag nog hoe onze hoogwaardige displays jouw producten succesvol presenteren en de verkoop stimuleren.

Naar de display pagina!

Packaging

Onze op maat gemaakte verpakkingen bieden voordelen die je merk naar nieuwe hoogten tillen. Met aandacht voor detail en creativiteit kunnen we verpakkingen ontwerpen die perfect passen bij jouw producten en je merkidentiteit versterken.

Onze verpakkingen bieden niet alleen bescherming en veiligheid voor je producten tijdens transport en opslag, maar dienen ook als krachtige marketinginstrumenten om de aandacht van consumenten te trekken.

Met een op maat gemaakte verpakking onderscheidt je jouw product van de concurrentie en creëer je een unieke merkbeleving. Kies voor onze expertise in op maat gemaakte verpakkingen en laat jouw merk stralen!

Packaging
Naar de packaging pagina!
MVL Group

MVL Group

Wij weten hoe karton werkt!

MVL Group is gespecialiseerd in het maken van displays & verpakkingen. Geen wens is te gek, zolang hij maar van karton is!

Meer over MVL

Vacature: Machine Operator

Wij zijn op zoek naar iemand die ons team komt versterken!

Heb jij veel verstand van Techniek en is werken met machines je passie?
Neem dan snel contact met ons op!

Klik op de knop voor meer informatie

Naar de vacature

Verpakkingen

Om jouw product te presenteren

Een nieuw of bestaand product onder de aandacht brengen, met een op maat gemaakte verpakking krijg je dit zeker voor elkaar. De verpakking is het eerste dat de klant van het product ziet. Welke boodschap wil jij overbrengen?

Neem eens een kijkje in onze collectie reeds geproduceerde verpakkingen om inspiratie op te doen voor jouw promotie.

Bekijk onze collectie

Displays

Voor elke promotie

Bekijk nu onze nieuwe collectie van standaard schapdisplays! De maten van deze displaybakken zijn speciaal afgestemd op de schapmaten van meerdere retaillocaties. Buiten deze vaste maten is het mogelijk om jouw productinhoud op welke manier dan ook te presenteren. Wij maken graag voor jouw een nieuw interieur afgestemd op jouw productinhoud!

Bekijk onze collectie
Google
Heineken
HHGlobal
Hooghoudt
Konica minolta
naif
P_G_Logo_Profile_on_White
tag
unilever
Weleda
Google
Heineken
HHGlobal
Hooghoudt
Konica minolta
naif
P_G_Logo_Profile_on_White
tag
unilever
Weleda

Onze missie

Onze missie bij MVL Group is het leveren van duurzame, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige verpakkings- en displayoplossingen. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van duurzame materialen en processen. We zijn continu bezig met innovatie en werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Bij MVL Group zijn we trots op de producten die we maken. Dit zie je terug in alles wat we doen en ademt door het hele bedrijf. Iedereen is toegewijd aan het maken van kwalitatief hoogwaardige producten.

Circulaire bedrijfsvoering
Duurzame materialen
Producten op maat
Over onze certificeringen