sluiten
achtergrond
Nederlands English Deutsch Francais


Over MVL Group

DIENSTVERLENING GRAFISCHE ‘PROBLEEMOPLOSSER’

Display - Packaging - Print - Design - Digital Print

De MVL Group komt voort uit het samengaan van een aantal gerenommeerde grafische bedrijven. Bedrijven die zich toeleggen op de diverse onderdelen van het grafische proces. De MVL Group telt momenteel ongeveer 25 medewerkers. MVL Group levert u altijd een totaalpakket. De dienstverlening van het in Waddinxveense gevestigde grafisch ontwerpbureau kenmerkt zich door de juiste balans tussen account (drukwerkadvies en order handling), creatie (vormgeving en DTP) en productie (drukken en afwerking).

Wensen van de klant
De dienstverlening van MVL is consequent afgestemd op de wensen van de klant. Daarbij manifesteert MVL zich van meet af aan als een partner die meedenkt op alle niveaus. Uitgangspunt is het ontzorgen van de klant. Indien noodzakelijk neemt MVL het totale traject voor haar rekening: van de eerste schets tot en met het afvullen en transport van het eindproduct.

We hebben vele mogelijkheden voor al uw drukwerk wensen, zoals indrukwekkende lifesize displays of verkoopprikkelend Point-of-Sale materiaal.

http://www.mvl.nl/nl/productaanbod/vloerdisplays