sluiten
achtergrond
Nederlands English Deutsch Francais


FSC

PERFECT DRUKWERK MET EEN VOORSPELBAAR EINDRESULTAAT

Hoezeer het kwaliteitsbewustzijn bij MVL leeft, blijkt wel uit het feit dat de onderneming drukt volgens de ISO-norm 12647-2: de internationale ISO-standaard voor drukwerk. Dat zorgt voor perfect drukwerk met een voorspelbaar eindresultaat.

Drukproces gestandaardiseerd
De ISO-norm 12647-2 bepaalt hoe drukwerk eruit moet komen te zien. Het hele drukproces is gestandaardiseerd. Vanaf het digitale bestand, de digitale proef tot aan het uiteindelijke drukwerk. Wat de klant op de digitale ISO-proef ziet, krijgt hij als drukwerk in handen. De klant weet dus precies waar hij aan toe is. Werken volgens de ISO-norm betekent geen discussie meer over de kleurechtheid van drukwerk. En geen kleurcorrecties meer aan de pers. Een kleur moet altijd hetzelfde zijn. Ongeacht het soort papier. Bij MVL kan de klant daar altijd van op aan. Ook bij herdrukken!

FSC-CERTIFICERING
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor MVL letterlijk en figuurlijk de natuurlijkste zaak van de wereld. Zo is de onderneming al geruime tijde FSC gecertificeerd. FSC, dat staat voor Forest Stewardship Council ®, stelt wereldwijde standaarden op voor bosbeheer met daaraan gekoppeld een keurmerk. Op uw verzoek kan uw product met dit keurmerk vervaardigd worden.

FSC® producten zijn gecertificeerd onder nr CU-COC-809445

FSC licentienr: FSC-C-010306

Download hier ons FSC Certificaat
FSC Certificaat 2015